House extension, Tyler Hill – completed September 2015

Our client in Tyler Hill, near Canterbury, wanted to extend her living space so it could open onto the garden and she also wanted a bigger kitchen and more storage space.

We designed a single storey rear extension with double doors giving access to the garden and a larger kitchen. The rooflights over the space will bring light into the centre of the house and tall cupboards will give plenty of storage.

The client also wanted to make better use of an existing side extension and it will be reconstructed and fully insulated to provide a utility room overlooking  the garden, a WC and a garden store. It will also be extended to provide a bike store at the front of the house.

OUR PROPOSAL

interior      Exterior

Floor Plan

Floor Plan

WORK UNDERWAY

The extensions were built by Stephen Willey Builders and completed in September 2015.

WP_20150422_008     2015-05-19 09.57.24       2015-06-30 14.16.55

DSC_0306      2015-07-28 14.43.19      2015-08-21 09.43.22       2015-08-21 09.42.51

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s